Vreti sa aflati mai multe? Descoperiti mai jos optiunile pe care le aveti pentru nunta, evenimentul corporate sau petrecerea pe care o planuiti!

  1. Sonoriz─âri evenimente
  • Sonorizari evenimente
  • Nunti si botezuri
  • Evenimente corporate
  • Concerte
  • Petreceri private
  • Aniversari

 

Folosim cele mai performante echipamente de sonorizare pentru orice tip de eveniment: nunti, botezuri, evenimente corporate, concerte, petreceri private si aniversari. Muzica pe care o alegeti este foarte importanta pentru reusita evenimentului, dar depinde foarte mult de sonorizare. Degeaba alegeti melodiile perfecte pentru eveniment, daca sonorizarea nu este buna. De aceea, suntem aici pentru voi si va oferim serviciile de sonorizare ale echipei de specialisti Royal Acoustics, astfel incat evenimentul vostru sa fie un succes.

 

  1. Lumini arhitecturale

Luminile arhitecturale sunt lumini fixe care au rolul de a crea o atmosfera calda, placuta pentru ca invitatii vostri sa se simta in largul lor. Reprezinta modul perfect de a crea atmosfera de relaxare si entuziasm pentru orice fel de eveniment, indiferent ca este vorba de petreceri private sau evenimente corporate. In design-ul luminilor arhitecturale, echipa noastra va tine cont de tipul activitatii sau al evenimentului, de cantitatea de lumina necesara si culoarea potrivita pentru locatie.

 

  1. Efecte lumini

Luminile joaca un rol important in personalizarea evenimentelor. Va oferim diferite optiuni de efecte de lumini prin care puteti transforma sala intr-un loc magic, care sa le dea invitatilor o stare placuta.  Efectele de lumini sunt la fel de importante ca si sonorizarea, deoarece pot pune in evidenta spatiul in care are lor petrecerea si creeaza o ambianta mult mai placuta. Efectele de lumini reprezinta o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru a transforma rapid aspectul oricarei locatii.